Bålpandekager tilberedt på støbejernspande af Outdoorcooking.dk - 11. juni 2017 Forberedelsestid: 40 minutter Tilberedningstid: 3-4 minutter Til: 6 personer Espegard støbejernspande 18 cm bålpande
Lækre bål pandekager tilberedt over åben ild
Ingredienser:
375 g. hvedemel
0.75 tsk. salt
6 tsk. sukker
4.5 æg
6 dl. sødmælk
4.5 spsk. olie
1.5 dl. øl
2 tsk. kardemomme
3 tsk. vaniljesukker
1 stang vanilje
Saft og skal af 1 stk. øko citron
Saml familien om en stak lune pandekager, en kop god te og nyd aftenstunden udendørs. Her får du den bedste opskrift, på pandekager over bål. Børnene elsker dem, og de er dejligt nemme at lave. Har man bålpander nok kan alle være med omkring bålet.
Fremgangsmåde: Bland alle de tørre ingredienser.
Rør mælken og øllet i lidt ad gangen til det ikke klumper.
Pisk æggene i dejen - og lad dejen hvile i en halv timestid.
Smelt lidt smør på bålpanden. Hæld et tyndt lag dej på. Bag pandekagerne til de er lysebrune på begge sider.Forslag til tilbehør
Frisk frugt eller bær fra naturen omkring
Is
Rabarberkompot
Sirup
Nøgleord: pandekager, bålpandekager, pandekager på støbejernspande