One pot er fantastisk på bål. Alle ingredienser skal bare i gryden på en gang, og så er der bare at vente, til pastaen er kogt. Opskriften kan frit varieres med kød og grøntsager. Vi anbefaler en dutchoven eller en støbejernsgryde i god kvalitet til One Pot.
Fremgangsmåde: Del champignonerne i kvarte og hak løg og hvidløg groft.
Steg kødet i lidt olie på en rygende varm pande eller i bunden af din gryde. Brun kødet på begge sider. Når kødet er brunet skal det hvile. (Stegetiden afhænger af hvordan du ønsker dit kød)
Sauter svampene i lidt olie i ca. 5 minutter. Tilsæt løg og hvidløg og fortsæt med at sautere yderligere 5 minutter.
Tilsæt bouillon, Worcestershire sauce og timian og lad retten koge over høj varme.
Tilsæt pasta og kog i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Omrør lejlighedsvis for at sikre at pastaen koger jævnt.
Når pastaen er mør og al dente tages gryden af varmen.
Bland et par skefulde af den varme sovs med cremefraichen. På den måde tempererer cremefraichen og du undgår at retten bliver grynet. Vend forsigtig den lune cremefraiche i retten.
Skær derefter kødet i tykke strimler og placer strimlerne på toppen af retten. Pynt evt. Gryden med frisk basilikum og server.